Tovární 2078/4 709 00 Ostrava – Mariánské Hory
+420 602 718 718
repronis@repronis.cz
Created with Sketch.
TISKOVÁ PRODUKCE

Digitální tisk, Ofsetový tisk, Knihařská dílna a vydavatelství

Pokračovat
VELKOFORMÁTOVÝ TISK

Technologie velkoformátového tisku se využívá především pro zviditelnění obchodní značky mimo běžný tiskový formát.

Pokračovat
REKLAMNÍ PŘEDMĚTY

Pro reklamní a volební kampaně zajišťujeme dodávky reklamních a dárkových předmětů, pracovních uniforem a oblečení.

Pokračovat

Kdo jsme

Jsme produkční agentura zaměřená na tiskovou produkci, velkoformátový tisk a výrobu reklamních předmětů. Pro naše klienty zajišťujeme grafický návrh a tisk reklamních materiálů v různých formátech od brožur, letáků, plakátů, vizitek, tiskopisů, pracovních příruček, manuálů, až po výroční zprávy a obecní zpravodaje.
V rámci vlastních produkčních kapacit zajišťujeme výrobu bannerů, log a reklamních poutačů, výrobu samolepek a polepů vozového parku, navigačních a informačních systémů včetně instalace. Součástí naší nabídky jsou služby vlastního grafického studia a knihařské dílny a vydavatelství. Samozřejmostí je zajištění textových korektur a překladů. Samostatnou divizí je výroba reklamních a dárkových předmětů, reklamního a sportovního oblečení, pracovních uniforem včetně personalizace. Jsme součástí obchodní skupiny Ovision, zaměřené na tisk a zpracování dokumentů, na veškeré zakázky poskytujeme v rámci skupiny Ovision Group náhradní plnění.

Ovision.cz

Tisková produkce

Digitální tisk





Efektivní řešení, oboustranný černobílý a barevný tisk, a to již od 1 kusu do max 1.000 stran, ideální technologie pro tisk vizitek, letáků, brožur a firemních prezentací.



Knihařská dílna a vydavatelství

Kromě klasických tiskových metod nabízíme, širokou paletu knihařských prací, různé druhy knihařských vazeb V1, V2 a V3, tuhé vazby, knižní vazby, výrobu foto knih a foto obrazů, firemních razítek, diplomů a certifikátů, které jsou často opatřeny ruční ražbou. Pro obchodní firmy, státní instituce, města, školy a univerzity zajišťujeme veškerý vydavatelský servis od redakčního zpracování, knižní sazby, až po textové korektury.

Ofsetový tisk





Tiskový náklad od 1.000 do 10.000 stran, možnosti tisku atypických rozměrů, s použitím UV laku, parciálního lakování a dalších úprav jako je výsek, či tisková laminace.



Velkoformátový tisk

Technologie velkoformátového tisku se využívá především pro zviditelnění obchodní značky mimo běžný tiskový formát. V rámci této divize nabízíme výrobu firemních log, reklamních bannerů, samolepek s výřezem, polepů vozového parku, polepu obchodních vitrín, výrobu navigačního a informačního systému, včetně zaměření grafického návrhu a instalace.

Příklady realizace

Reklamní předměty

V rámci integrované komunikace obchodní značky, pro reklamní a volební kampaně zajišťujeme dodávky reklamních a dárkových předmětů, pracovních uniforem a oblečení od největších tuzemských a zahraničních dodavatelů. Rádi pro Vás připravíme individuální řešení spolu s návrhem personalizace.

Katalogy

Reklamní předměty

Náš tým

Obchodní oddělení

Jan Pivovar

tel.: +420 602 718 718
email: jan.pivovar@repronis.cz

Tisková produkce

Simona Konečná

tel.: +420 603 874 647
email: studio@repronis.cz

Velkoformátový tisk

Zdeňka Bernatová

tel.: +420 603 296 577
email: reklama@repronis.cz

Reklamní předměty

Aneta Motlochová

tel.: +420 605 205 741
email: repronis@repronis.cz

Naši spokojeni zákazníci

Mapa

[]